Τι προσφέρουμε

Το τμήμα Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων έχει δεσμευτεί για την εφαρμογή μη επεμβατικών θεραπειών σε διαδικασίες Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ραδιολογίας, επενδύοντας στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας τόσο στην έρευνα και ανάπτυξη, όσο και στην παραγωγή και τη διανομή. Επιπλέον κατασκευάζουμε αναλώσιμα για: Νεφρολογία, Ουρολογία, Παροχή Υγρών και Αναισθησιολογία.

Εκτός από την παραγωγή προϊόντων με την ονομασία Rontis, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες OEM, καθώς και λύσεις για προσαρμοσμένα προϊόντα με πολλαπλές συνθέσεις. Η πλήρης γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών είναι διαθέσιμα και από τις δύο παραγωγικές μας μονάδες στις πόλεις της Λάρισας και του Veles.

Οι πυλώνες των Ιατροτεχνολογικών Συσκευών μας:

Τα ακόλουθα έχουν χαρακτηριστεί ως οι βασικοί πυλώνες της Rontis, που εφαρμόζονται από την αρχική ιδέα, στην έρευνα και στη ανάπτυξη έως και την παραγωγική διαδικασία.

  • Η επινόηση και ο σχεδιασμός ποιοτικών προϊόντων τα οποία ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
  • Η διαρκής βελτίωση του εσωτερικού συστήματος ελέγχου ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άριστη ασφάλεια και απόδοση του προϊόντος
  • Η άμεση ανταπόκριση στις προσδοκίες της αγοράς και των συνεργατών μας
  • Η διασφάλιση της τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης από  εμπειρογνώμονες στον τομέα των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Συνεργασίες:

Η Rontis Hellas έχει καταφέρει να δομήσει μακροχρόνιες συνεργασίες στον τομέα των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων μέσω ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών που προσφέρει και προσαρμόζει στις ανάγκες των πελατών της. Η Rontis Hellas απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικά και τεχνικά προσωπικό, τμήματα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Λαπαροσκοπικά και Ανοιχτή Χειρουργική